top of page
Kiitos! Videosarjasi ensimmäinen osa on noin 5 minuutin sisällä sähköpostissasi. Ennen kuin hyppäät videoiden pariin, on erittäin tärkeää, että kitarasi on vireessä…

Näin virität kitarasi oikeaoppisesti ja saat sen kuulostamaan kauniilta soittaessasi!

Tällä kätevällä mini-kurssilla opetan sinulle, miten virität kitarasi kuin ammattilainen ja saat sen kuulostamaan kauniilta - vain muutamassa minuutissa!

Hintasi nyt vain 9,90 € (norm. 14,90 €)!

Monet aloittavat kitaransoiton opiskelun täynnä intoa…

Alkuun kuitenkin unohdetaan helposti, että kitara on saatava ensin vireeseen.

Ilman oikeaoppisesti viritettyä kitaraa soittosi kuulostaa huonolta… ethän halua olla se, joka soittaa epävireessä?

Lisäksi kun kitarasi on viritetty oikein, se parantaa soittimen laatua. Varsinkin akustiset soittimet ovat herkempiä kaikenlaisille muutoksille, eli on tärkeää pitää soitin hyvissä säädöissä alusta asti. 

Kitaran virittäminen ei onneksi ole rakettitiedettä. On olemassa tiettyjä yksinkertaisia vaiheita, joita noudattamalla voit virittää kitarasi joka kerta täydellisesti ja luoda kauniin äänen, joka tekee vaikutuksen kuulijoihin.

Rakensin sinulle nopean ja helposti seurattavan mini-verkkokurssin, jossa käyn vaihe vaiheelta läpi, miten saat kitarasi kuulostamaan kauniilta ja vireiseltä. 

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jos et ole aikaisemmin virittänyt kitaraa itse. Opit sen taatusti tällä minikurssilla.
 

Lopputuloksena sinulla on kauniilta kuulostava kitara ja olet enemmän kuin valmis aloittamaan itse kitaransoiton!

Viritys haltuun (2).png

Saat heti oston jälkeen pääsyn materiaaleihin, joten pääset laittamaan kitarasi vireeseen minuuteissa!

Kiitoksena videosarjan tilaamisesta, saat minikurssin nyt erittäin edulliseen hintaan 9,90 € (norm. 14,90 €). Kyseessä on simppeli kertamaksu eikä mitään muita kuluja tule.

Joten ei muuta kuin klikkaa alla olevaa nappia ja hanki Kitaran viritys haltuun! mini-kurssini ja opit, miten saat kitarasi kuulostamaan kauniilta.
 

Tarjous on voimassa vain tällä sivulla.

bottom of page