top of page

OPETUKSET

Soittotunteja kaiken ikäisille ja tasoisille kitaristeille. Tunnit mahdollista toteuttaa yksilö- sekä ryhmä-tunteina. Myös todistetusti  toimivat etä-tunnit, joilla taataan kehittyminen asuit missä päin tahansa! Tunneilla käydään lävitse mm. seuraavia asioita:

 

​Kappaleiden opettelu

Kitaransoiton tekniikat

Improvisaation ja korvakuulon kehittäminen

Nuotinluku

Musiikin teoria käytännössä

Soittoergonomia

Preppaus pääsykokeisiin (konservatorio, AMK)

Kitaralaitteiston ja efektien hallinta

Kitaran rooli eri musiikkityyleissä

Musikaalisen itseilmaisun kehittäminen

Lisäksi! Haaveiletko muusikon/artistin urasta tai haluatko olla oman olohuoneesi rock-stara? Onko sinulla jokin kysymys liittyen markkinointiin tai sosiaalisen median tekemiseen, jotta saat omaa tekemistäsi näkyville? Onko sinulla jonkin pelko tai kysymys mikä pitää sinua paikallasi?

Voin auttaa sinua 15 vuoden kokemuksella kuinka edetä urallasi ja kehittää itseäsi muusikkona, artistina tai harrastelijana. Pystyn sparraamaan sinua, jos haluat kehittää omaa henkilökohtaista tekemistäsi tai oman bändisi esille viemistä kohti parrasvaloja. Laita rohkeasti viestiä ja niin sovitaan noin 15minuutin maksuton kartoituspuhelu! Puhelun aikana käydään läpi tilannettasi ja sitä voinko olla sinulle avuksi tai löytyykö verkostoistani apua sinun tarpeeseesi. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Lataa maksuton video sarja tästä! Näin pääset liikkeelle kitaransoitossa.

Les paul.jpg

“Kurssilla saatiin hyvä meininki pystyyn, jossa opittiin uusia asioita ja oli antoisaa tutustua muihin kurssilaisiin sekä heidän tavoitteisiin ja soittohistoriaan”

Jani 46v

Writing Music

''Matias on ammattitaitoinen opettaja joka osaa huomioida hyvin jokaisen taitotasot ja osaa motivoida oppimaan ja luo hyvän, rennon ilmapiirin.''

Anna 28v

bottom of page